wrja
Wellness

Se till att ta det med frukosten

De som inte har mycket tid på sin dag kommer att dra nytta av lättmatade matar.

Det finns dock en hel del pratstund och berättar för oss att vi undviker bearbetade livsmedel eftersom det är inte så bra att ha för mycket.

För att kunna utnyttja bekvämligheten av mat som är redo att gå medan du fortfarande kan njuta av mat som vi förbereder oss behöver vi hitta en mellanklass. När allt kommer omkring leder så många av oss liv som bara flyger förbi oss.

Denna mellanklass råkar vara frysta block av mat.

35634573687356

Det finns ett antal anledningar till varför vi förespråkar frysande block av mat. Den första är att du kan göra en sats av det och förvara den i kylskåpet i början av veckan. Sedan, under hela veckan kan du ta dem ur frysen som du behöver.

För det andra är de så mycket renare. Tänk på det här, när du gör din frukostjuice på morgonen finns det så mycket att göra. Låter du av misstag leka färgad juice på dig själv – tänk dig måste gå igenom det medan du redan är sen i att släppa barnen i skolan! Mardröm!

images

Slutligen är de väldigt mångsidiga. Du kan få dem som snacks som du munch på när du känner för något att äta. Glöm inte att dessa kan skräddarsys precis som de juicer som du förmodligen redan gör. Alternativet är att använda dessa som isblock! Så om du fortfarande insisterar på att ha din juice men du vill ha den extra sparken eller vridning, släng sedan dessa in också! En sak som jag personligen älskar att göra är att få dem med min yoghurt.

6a0192ac416c43970d019aff73671a970b-320wi

To make these little wonders, you just need to make sure that you have an ice cube tray. Go ahead and blend up everything that you want to include in (You can easily just use any juice recipe), then pour them into the tray and leave overnight. Two trays can easily last you throughout the week!